Exhibitions

Finished Exhibitions

Next Gallery - Opening New Location

'Utopia' Next Gallery

'Rotterdam' Next Gallery

'Ardour' Next Gallery

Sluijter & Meijer

Two months solo exhibition. I will also have an exhibition here during the famous Rotterdamse Museumnacht.

sluijterenmeijer.nl

'Woman' Next Gallery

Group show at Next Gallery

Biggels Home - Amsterdam

Het Eigendom

Rottedamse Museumnacht 2013 - solo expo

SOPR Amsterdam

NRC Rotterdam

Groepsexpo

L'Ecole National

Van Oldenbarneveltstraat 146, Rotterdam

Museumnacht in NRC

Zaterdag 10 maart vindt de Rotterdamse museumnacht weer plaats. Bij het Nieuw Rotterdams Cafe op de witte de wit is mijn expo daar die avond voor het eerst te zien. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Er is ook een feestje, dus trek je dansschoenen aan..

Espressobar Lungo

Expositie gaat open met een borrel op 9 maart 2012. Lungo schenkt misschien wel de lekkerste koffie van Rotterdam en is goed te bereiken vanaf CS. De naast mijn atelier gelegen koffiebar exposeert m'n werk van 9 maart tot 20 april.

Gussie

Gussie - Food, Furniture & Fine Art

Gussie - Food, Furniture & Fine Art @ Mini Mall Rotterdam is een concept store, zoals ze die in menig metropool al wel kennen, maar in Rotterdam nog niet. Een originele en ongedwongen gelegenheid waar je terecht kunt voor het innemen, opnemen en meenemen van Food, Furniture & Fine Art. Want terwijl je geniet van een lekker luie brunch, terloopse lunch of welverdiende en weldadige high wine, kun je alles waar je van eet, waar je op zit en wat je aan de wand ziet kopen. Zowel in de winkel zelf, als in de achter deze “etalage” liggende webshop.

www.gussie.nl

Coopvaert

Restaurant de Coopvaert, Rotterdam

Geopend van vroeg in de ochtend tot in de late avond biedt Coopvaert u een sfeervolle plek in het Centrum. Het uitzicht op de Leuvehaven en het beeld van Zadkine is werkelijk uniek. De hoge plafonds met de prachtige vide, de medewerkers en de gezellige inrichting doen u beseffen dat Coopvaert er voor ù is.

www.coopvaert.com

New Fork

New Fork, Rotterdam

Alles op de menukaart is goed voor je humeur. En je geweten. Zij gebruiken namelijk alleen eerlijke ingrediënten, maken al hun producten met de hand en de koffie is zelfs 100% fairtrade. Echt zuivere koffie dus.

www.newfork.nl